Handelsbetingelser 

Online foredrag og Online kurser udbydes af MineVenner.dk ApS, Marskensgade, 2100 København Ø, CVR-nr. 37237477

Kontakt

Du kan kontakte os på info@minevenner.dk 
alternativt på telefon 52400452

Betaling og levering

Ved køb af online foredrag foregår betalingen via PayPal. Her kan du betale med VISA, American Express, Discover og Mastercard. Det er ikke nødvendigt at have en PayPal-konto for at benytte denne betalingsløsning.

Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Når betalingen er gennemført modtager du en kvittering fra PayPay. Dette er IKKE en bekræftelse på din tilmelding. Først når du har fuldført din tilmelding modtager du en e-mail med "bekræftelse" på din deltagelse. Denne mail indeholder et login + et password, som du skal bruge til at få adgang til foredraget på den dato, det afholdes. 


Ved køb af online kurser foregår betalingen via kursus-platformen Simplero. Du kan betale med VisaDankort, VISA, American Express, JCB, Discover, Diners og Mastercard. Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse.

Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Online kurser leveres straks efter dit køb. Du modtaget en email med en adgangskode til et lukket forum, hvor dit kursus ligger. Vi benytter den email, som du har indtastet i ordre-feltet.

Rettigheder

Køb af online foredrag og online kurser hos MineVenner.dk ApS er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Alle rettigheder til foredrag og kurser tilhører MineVenner.dk.

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt. Alle produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, gives væk eller på anden måde distribueres. 

Aflysning

Vi forbeholder os ret til at aflyse online foredrag ved sygdom eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt, at vi finder en ny dato, alternativt at få pengene retur.

Læs også vores privatlivs- og cookie-politik