Hvad er Online Familieskole?

Det skal være nemt og overskueligt at få hjælp til nogle af de mange udfordringer, børnefamilier står i, når det gælder barnets og familiens trivsel. Derfor har vi skabt “Online Familieskole”, som er en lærings- og kursusplatform for forældre.

Vi udbyder online kurser om de temaer, der fylder i rigtig mange familier fx opdragelse, skilsmisse og børns digitale liv. Kurserne har forskellig længde, men de har alle det tilfælles, at de tilbyder familierne ny viden og hjælp-til-selvhjælp med hverdagen udfordringer.

Vi samarbejder med de dygtigste børnefaglige eksperter om at udvikle kurserne. De er alle nøje udvalgt på baggrund af deres specialisering indenfor deres felt og deres mange års praksiserfaring.   

Se hvem vi samarbejder med her.

Hvem står bag?

Online Familieskole er stiftet af Camilla Lind-Følsgaard, cand.comm, iværksætter og mor til tre børn i alderen 3, 8 og 15 år.

Camilla står desuden bag det landsdækkende initiativ MineVenner.dk - netværket for børnefamilier. De sidste mange år har hun været optaget af børn og ensomhed, særligt hvordan man kan forebygge ensomhed og alle dens følgevirkninger. 

Untitled design (8)

Er du ekspert på dit felt? Vil du undervise online?

Vi vil altid gerne i kontakt med nye dygtige og inspirerende undervisere inden for børn og familieliv. Er du en af de dygtigste på dit område, så skriv gerne til os.

Untitled design (21)

Skriv til os!

Tak for din besked. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.